«Παντού οι οπαδοί του ΠΑΟ»

«Παντού οι οπαδοί του ΠΑΟ»
Έτοιμοι για τα δυνατά φιλικά του Παναθηναϊκού στο Τορόντο με Μίλαν και Ιντερ είναι οι Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπαστιάν Λέτο, όπως δήλωσαν σε τοπική εφημερίδα. Ο Αργεντινός μέσος τόνισε ότι όπου και να πάει κάποιος θα βρει φίλους του τριφυλλιού. «Πέταξε» η αποστολή.
Ο Σισέ αρχικά με δηλώσεις του στο «torontosun» ανέφερε: «Επικεντρώθηκα στο στόχο μου ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να είμαι πρωταθλητής και να βρίσκομαι με τη χώρα μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό ήθελα να πετύχω και ήταν πολύ δύσκολο, όμως τελικά το πέτυχα», τόνισε αρχικά ο επιθετικός του «τριφυλλιού».

Ο 29χρονος επιθετικός στη συνέχεια πρόσθεσε ότι θέλει να ξεχάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν. «Νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε το Μουντιάλ και πρέπει ως παίκτης να ξεκινήσω κάτι νέο. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι κάτι που θέλουμε να θυμόμαστε».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε για το Τορόντο όπου θα κληθεί να δώσει δυνατά φιλικά και ο Σισέ θυμήθηκε όταν είχε πάει στη συγκεκριμένη πολιτεία ως παίκτης της Λίβερπουλ για ένα φιλικό με την Πόρτο το 2004. «Το Τορόντο είναι με μεγάλη πόλη, έπαιξα εκεί όταν ήμουν στη Λίβερπουλ. Ήταν ωραία. Είχαμε περάσει καλά εκεί».

Όσο για το ματς απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ ανέφερε: «Είναι τιμή για μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να κερδίσουμε το ματς, κάτι που είναι δύσκολο καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα


«Παντού οι φίλοι του Παναθηναϊκού»

Από την πλευρά του ο Σεμπαστιάν Λέτο είπε: «Είναι πολύ δύσκολο, θα είμαστε κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε για το ματς. Ξέρω ότι έχουμε πολλούς Έλληνες οπαδούς στο Τορόντο. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να μας δουν. Πιστεύω ότι υπάρχουν Έλληνες οπαδοί παντού. Είμαι από την Αργεντινή και υπάρχουν και εκεί Έλληνες οπαδοί της ομάδας μου».

Αναχώρησε η αποστολή
Η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε για τις ΗΠΑ στις 5:00 τα ξημερώματα καθώς πρώτα θα πάει στη Γερμανία και εν συνεχεία στο Τορόντο. Υπενθυμίζουμε πως στην αποστολή είναι οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Βύντρα, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Δημούτσος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Σισέ, Πετρόπουλος και Μαυρίας ενώ στην Αμερική θα μεταβεί τόσο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα όσο και ο Μπουμσόνγκ.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...