Χρειάζεται γκολτζή και «κόφτη»

Χρειάζεται γκολτζή και «κόφτη» (Photo: Action Images).
Όποιος παρακολούθησε τη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1) για το Europa League, θα κατάλαβε πως οι Πειραιώτες χρειάζονται επειγόντως έναν γκολτζή και έναν «κόφτη». Άποψη που συμμερίζεται η διοίκηση των Πειραιωτών, η οποία θα κινήσει τις διαδικασίες για την ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις. «Δεν υπάρχει θέμα Κουμόρτζι», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση φίλου της ομάδας.



Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι με το εύθραυστο 2-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκη», γεγονός που μετατρέπει τη ρεβάνς επί ισραηλινού εδάφους (την επόμενη Πέμπτη) σε ένα ματς όπου αναμένεται να πέσουν κορμιά. Έπειτα και από τον χθεσινό αγώνα είναι ολοφάνερο πως πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες για την απόκτηση ενός γκολτζή και τουλάχιστον ενός αμυντικού χαφ.

Δεν βγήκε το δίδυμο Ντάρμπισαϊρ-Ντιόγο στην επίθεση, με τον Άγγλο στην κορυφή και τον Βραζιλιάνο λίγο πίσω του, ενώ κι ο Μήτρογλου που πέρασε ως αλλαγή δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Έχει προταθεί ο Ιλάν (πρώην της Σεντ Ετιέν και της Γουέστ Χαμ) που είναι ελεύθερος και έχει προσιτό κασέ και αρέσει στον Λίνεν. Ως γνωστόν έχει προταθεί κι ο Πάντελιτς, ο οποίος αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Γερμανού τεχνικού.

Στον άξονα, ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα μεγάλο όνομα, αν φυσικά προκύψει ένα τέτοιο, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες ο Αλέξανδρος Τζιόλης έρχεται όλο και πιο κοντά στο λιμάνι. Ίσως αν ο μέσος της Σιένα δεν είχε «πράσινο» παρελθόν να είχε ήδη ανακοινωθεί. Τόσο για να προστεθεί μια λύση στη μεσαία γραμμή, όσο και για να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο. Δύσκολα θα γίνει κάτι με τον Λούκας της Λίβερπουλ, ενώ εξετάζεται η περίπτωση του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ της Πόρτσμουθ. Τέλος, ίσως να πρέπει να ξεχνάμε σιγά-σιγά το όνομα του Μπερνάρ Κουμόρτζι. «Δεν υπάρχει θέμα Κουμόρτζι», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση φίλου της ομάδας, εξερχόμενος από το «Καραϊσκάκη».

*Βγήκαν από τα ρούχα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης, με αφορμή το αυστηρό πέναλτι όπως τόνιζαν από την πλευρά του πειραϊκού συλλόγου που καταλογίστηκε υπέρ της Μακάμπι και με το οποίο οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν 1-0 στο σκορ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η τελική πρόταση στη διοίκηση του Πανσερραϊκού για τον Τάσο Παπάζογλου. Αν γίνει αποδεκτή η πρόταση που θα κατατεθεί, δηλαδή το ποσό των 350.000 ευρώ και ένας ποδοσφαιριστής ως έμψυχο αντάλλαγμα, τότε ο 22χρονος αμυντικός θα κατηφορίσει στον Πειραιά. Επιπλέον, θα κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση στον Ηρακλή για τον Απόστολο Βέλλιο, που απασχολεί και την ΑΕΚ. Αν μάλιστα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο συλλόγους, ο νεαρός επιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ του «Γηραιού» με τη μορφή δανεισμού.
http://www.sport-fm.gr/article/285187

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...