Γυναίκες νηπιαγωγοί χτυπούν αλύπητα παιδιά σε νηπιαγωγείο της Γένοβα

Τρεις γυναίκες νηπιαγωγοί κατηγορούνται από την Ιταλική Δικαιοσύνη για κακοποίηση παιδιών σε νηπιαγωγείο στη Γένοβα.
Τα βίντεο που έχουν ληφθεί με κρυφές κάμερες οι οποίες ήταν τοποθετημένες μέσα στα συστήματα φωτισμού είναι συγκλονιστικά και δείχνουν τις νηπιαγωγούς να χτυπούν αλύπητα νήπια ηλικίας μεταξύ 3 και 5 ετών.

Οι λήψεις αφορούν μια περίοδο ανάμεσα στα τέλη Απριλίου και στις αρχές Ιουνίου και σύμφωνα με την αστυνομία, από την ανάλυση των εικόνων έχουν προκύψει δεκαενέα συνολικά περιστατικά κακοποίησης.
Τα δεκαέξι σχετίζονται με δυο από τις τρεις νηπιαγωγούς. Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς πρόκειται για έμπειρες εκπαιδευτικούς με υψηλό επίπεδο σπουδών και πολύχρονη εμπειρία. Το νηπιαγωγείο, βρίσκεται στη συνοικία της Molassana Val Bisagno από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες της Γένοβα.
Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε έκπληκτος από τις αποκαλύψεις ενώ οι νηπιαγωγοί που αρνήθηκαν τις κατηγορίες έχουν οδηγηθεί σε δίκη και οι εισαγγελικές αρχές έχουν διατάξει να παυθούν από τα καθήκοντά τους.
Τον Δεκέμβριο του 2006 η Ιταλία είχε συγκλονιστεί από την αποκάλυψη της κακοποίησης παιδιών ενός άλλου νηπιαγωγείου, εκείνη τη φορά στη Ρώμη.
http://antipolon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...