Ο επόμενος παρακαλώ


Η πραγματική ιστορία της γυναίκας που ενέπνευσε το σενάριο της ταινίας "Μια κάποια εκπαίδευση" γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτική, καθώς χθες η δημοσιογράφος Lynn Barber ομολόγησε δημοσίως ότι έκανε σεξ με 50 άνδρες μέσα σε μόλις σε 16 βδομάδες , έναν δηλαδή κάθε δύο μέρες περίπου!

Όσοι δεν έχετε δει την εν λόγω ταινία η υπόθεση διαδραματίζεται στο Λονδίνο κατά τις αρχές της δεκαετίας του '60, εκεί όπου η Τζένι (την οποία υποδύεται Κάρεϊ Μάλιγκαν) μεγαλώνει, παίζει τσέλο, λατρεύει τη Ζιλιέτ Γκρεκό αλλά και κάθε τι γαλλικό. Μέχρι που γνωρίζει τον κατά δεκατέσσερα χρόνια μεγαλύτερό της playboy Ντέιβιντ (Πίτερ Σάαρσγκαρντ) ο οποίος θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή της καθώς μπαίνει στην ενηλικίωση.




Όπως δήλωσε η 66χρονη σήμερα Barber, "πέρναγα πολύ καλά στο πανεπιστήμιο του Oxford αν και τους πρώτους 18 μήνες είχα μόνο ένα αγόρι".

Το σκεπτικό της είπε ήταν να βρει ένα αγόρι άμεσα και καθώς δεν είχε χρόνο για χάσιμο με σαχλά ραντεβού πήγαινε κατευθείαν στο ψητό.

"Γιατί να μην κάνω σεξ κατευθείαν μαζί τους και μετά εάν είναι καλοί σε αυτόν τον τομέα να συνεχίσω;" αναρωτήθηκε λέγοντας πως με συνοπτικές διαδικασίες εάν δεν ήταν καλός κάποιος πέρναγε στον επόμενο.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι αυτή η τακτική της δεν ήταν και η καλύτερη καθώς έκανε σεξ "με αρκετούς απαίσιους τύπους", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στο τέλος των ακαδημαικών της σπουδών η ασυγκράτητη γυναίκα γνώρισε τον playboy David Cardiff, τον οποίο παντρεύτηκε και έκανε δύο κόρες, ενώ έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος της ζωής του πριν από 7 χρόνια.

Μάλιστα, η Barber στις αρχές του 70’ έγραψε και βιβλίο με τίτλο "Πώς να κάνεται καλύτερο τον άνδρα σας στο σεξ" βασισμένο στις εμπειρίες που απέκτησε στο Oxford.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...