ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Όσοι βιάστηκαν να κλείσουν το blog troktiko ίσως πρέπει να αναλογιστούν ότι έδωσαν χαρά εκτός από τα φθηνά κακέκτυπά του και στους δολοφόνους του Ιδρυτή του συγκεκριμένου blog. Άλλωστε καμιά κάλυψη δεν τους παρείχε ο άγρια εκτελεστής δημοσιογράφος όπως δεν παρείχε και στον ευατό του. Εμείς δεν είδαμε ΠΟΤΕ ανταγωνιστικά ΚΑΝΕΝΑ blog ούτε βέβαια το troktiko. Kαι έχουμε βγάλει θέματα που άλλα blogs δεν ακουμπούσαν. Η επισκεψιμότητα μας είναι σίγουρα δυσανάλογη της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει. Η απομόνωσή μας δεν ήταν τυχαία όπως και το πάθος μας για αφύπνιση του λαού. Με λύπη διαπιστώσαμε πολλές φορές ότι έχουν και οι αναγνώστες ευθύνη. Με λίγα ή πολλά κλικ θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που λείπει όπως τουλάχιστον εμείς διαπιστώνουμε. Επειδή μάλιστα κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να "πυροβολούν" σκοτώνοντας ότι κινείται να τους υπενθυμίσουμε ότι η "τρέλα" μας , μας κάνει να αγνοούμε τον ΦΟΒΟ. Το μήνυμα της ΣΕΧΤΑΣ; δεν το λάβαμε εμείς καθόλου και κυρίως δεν το έλαβαν όσοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ κοινωνικοί αγωνιστές και όχι απλώς δολοφόνοι.
Μάλιστα πολλοί αριστεροί μας διαβάζουν αφού φιλοξενούμε όλες τις απόψεις χωρίς λογοκρισία. Είμαστε ιδιόμορφοι "φασίστες" πως να το κάνουμε. Βλέπουμε και μαθαίνουμε πολλά αλλά θα αφήσουμε την Πολιτεία να κάνει την δουλειά της γιατί η εκ των έσω διάβρωση έγινε αντιλιπτή και ο κλοιός σφίγγει!!!! Ευχαριστούμε τέλος για τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους , συναγωνιστές αλλά και "αντιπάλους" που έχουν το θάρρος να υπερασπίζουν ανοιχτά τις Ιδέες τους χωρίς να φοράνε κουκούλες. Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική και οι εκπλήξεις πολλές Το εξώφυλλο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι παλιό , θα βάλουμε και της veto για να μην "αδικήσουμε" κανέναν όμως το ένστικτό μας λέει ότι ο Σωκράτης είχε καταλάβει ποιοι πραγματικά τον αγαπούσαν και κυρίως ποιοι τον ήθελαν ζωντανό για να διαφωνούν μαζί του.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ troktiko ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ BLOG ΠΟΥ ΔΙΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ.

notbad είπε...

Δυστυχώς υπάρχει περίσσιος φθόνος προς το τρωκτικό και τον Σωκράτη... πόσο μικρόψυχοι μπορούν να είναι μερικοί.

Είστε ένα αξιόλογο και έγγυρο blog που λέει την αλήθεια όπως είναι!!! Μπράβο σας! Συνεχίστε την προσπάθεια!!! Συμφωνώ οτι η επισκεψιμότητα σας είναι δυσανάλογη της ενημέρωσης που προσφέρετε, αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως το "πλήθος" επισκέπτεται μανιωδώς ένα blog που αντέγραψε το όνομα, το λογότυπο και το layout του τρωκτικού, τότε τι να πει κανείς για την κρίση των αναγνωστών...

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...