Από πατέρα σε γιο ο εθνικισμός

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΑΝΕΤΗ" ΖΩΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ!!!
Αντιδράσεις προκαλεί μια φωτογραφία που δημοσιεύεται σε μια από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της ΠΓΔΜ, «Vest», στην οποία εμφανίζεται ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Αντόνιο Μιλόσοσκι, να κρατάει στα χέρια του τον ηλικίας τριών ετών γιο του, στον οποίο έχει δώσει να κρατάει μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Το στιγμιότυπο είναι από την παρουσία του Μιλόσοσκι στον αγώνα μπάσκετ που έγινε την περασμένη Δευτέρα στα Σκόπια μεταξύ ΠΓΔΜ και Μ. Βρετανίας.

Ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος είναι: «Αντόνιο Μιλόσοσκι: Θέλω ο γιος μου, όταν μεγαλώσει να γίνει αθλητής και όχι πολιτικός».



Στο δημοσίευμα της εφημερίδας δεν υπάρχει σχετική αναφορά στο γεγονός ότι ο γιος του Μιλόσοσκι κρατάει σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...