«Η 25η Ιουνίου είναι μια σημαντική ημερομηνία για εμάς»

Για την πρόταση γάμου από τον καλό της Θέμη Σοφό, αλλά και για το χαμό του πατέρα της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο περιοδικό «Ηello».

«Ήταν μια σκηνή πολύ τρυφερή, αλλά επειδή αυτό είναι κάτι που αφορά και εκείνον, που είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος δεν αρέσκεται στη δημοσιότητα, θα ήθελα να το κρατήσω μόνο για μας». Με αυτή τη φράση περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη στιγμή που δέχτηκε την πρόταση γάμου από τον Θέμη Σοφό.

Όσο για την επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας, 25η Ιουνίου δήλωσε: «Όντως η 25η Ιουνίου είναι μια σημαντική ημερομηνία για εμάς αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τίποτα παραπάνω».

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι ο χαμός του πατέρα της την έκανε πιο σκληρή.

«Σίγουρα ο ξαφνικός χαμός του μπαμπά μου σε τροχαίο δυστύχημα ήταν κάτι που με έκανε πιο δυνατή, αλλά συγχρόνως και πιο ευάλωτη. Είναι σκληρό να φεύγει αναπάντεχα ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος από τη ζωή σου και να μην έχεις προλάβει να του πεις όλα όσα ήθελες. Στεναχωριέμαι που δεν κατάφερα να του πω ότι τον αγαπάω και που δεν με είδε να μεγαλώνω και αν κατακτώ κάποια όνειρά μου, που μπορεί να ήταν και δικά του όνειρα για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...