Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 29 Οκτωβρίου 2010


Φεύγει ο Οκτώβρης με καλοκαιρία! Λίγα σύννεφα στην Αττική, τοπικά αυξημένα στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια στην συμπρωτεύουσα, με λίγα σύννεφα στα ανατολικά του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Βελτιωμένος ο καιρός στην Μακεδονία και τη Θράκη, με λίγες βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Στα Επτάνησα, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα συννεφιάσει τοπικά το απόγευμα.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται σποραδικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς, ενώ σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται συννεφιά με βροχή. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα σημειωθεί βαθμιαία βελτίωση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί : Στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 23 βαθμούς και στα νησιά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Βόρειοι άνεμοι 6-8 Μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 30 Οκτωβρίου 2010

Καιρός για βόλτα και εξορμήσεις! Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στο νότιο Αιγαίο και τη βόρεια Κρήτη θα συννεφιάσει τοπικά. Στα Δυτικά και τα Βόρεια το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...