ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ!



H χθεσινή βραδιά δεν ήταν και από τις καλύτερες της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο "VOX",που εμφανίζεται με τον Πάνο Καλλίδη. Κατά την διάρκεια του λαικού της προγράμματος, ερμηνέυοντας την μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πουλόπουλου " Ποιά νύχτα σε έκλεψε" δέχτηκε στο πρόσωπο της με δύναμη τα πανέρια με τα γαρύφαλλα που πέταξε με τον ενθουσιασμό του θαμώνας που καθόταν στα πρώτα τραπέζια.
Ο πόνος από το χτύπημα  στην περιοχή πάνω απο το μάτι την ενοχλούσε αρκετά. Έδειχνε  ξαφνιασμένη από το όλο σκηνικό ,αλλά ως σωστή επαγγελματίας που είναι , περίμενε να τελειώσει το πρόγραμμα της για να παεί στο καμαρίνι της . Όταν λοιπόν τελείωσε οι δικοί της άνθρωποι της σύστησαν να βάλει πάγο για να φύγει η κοκκινίλα και το πρήξιμο. Η Δέσποινα εκνευρισμένη όπως ήταν τα έβαλε με μέτρ και σερβιτόρους αφού δεν έγινε ο απαιτούμενος έλεγχος στους απρόσεκτους θαμώνες του κέντρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...