Οι Κούροι και οι Κόρες Χόρεψαν σε ρυθμούς Παράδοσης

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πρόληψης, Διάγνωσης και Θεραπείας



Τις εργασίες του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πρόληψης, Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών Προφορικού Λόγου που διεξήχθησαν στην Αρχαία Ολυμπία πλαισίωσαν με μεγάλη επιτυχία τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, τα οποία παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς απ' όλη την Ελλάδα κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.



Οι χορευτές με τη λεβεντιά και την άρτια παρουσίασή τους εντυπωσίασαν κυρίως τις ξένες αντιπροσωπείες, από τη Σερβία την Κύπρο και τη Βουλγαρία που συμμετείχαν στο Συνέδριο, το οποίο οργανώθηκε από την Πανελλήνια Αντικωφωτική και Λογοθεραπευτική Οργάνωση (Πάτρα), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Φωνητικής Πειραματικής και Παθολογίας Ομιλίας (Βελιγράδι, Σερβία) και το Βουλγαρικό Πανεπιστήμιο (Σόφια, Βουλγαρία).



Σκοπός του Συνεδρίου ήταν να παρατηρηθούν οι πιθανότητες της έγκαιρης διάγνωσης και των θεραπευτικών διαδικασιών και μεθόδων που μπορούν να παρουσιάσουν τη βάση της έγκαιρης διάγνωσης της ακουστικής αδυναμίας και των δυσκολιών επικοινωνίας στα παιδιά.

http://www.pankalavritinos.com/products/stin-arxaia-olympia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...