ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ!

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης αποφεύγουν να μιλάνε για τα προσωπικά τους και καλά κάνουν. Άλλωστε δεν το έχουν ανάγκη.
 Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισαν και οι δυο να μην κάνουν πλέον το οποιοδήποτε σχόλιο όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση κι άφησαν τους πάντες να απορούν για το αν οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει.
  Να λοιπόν που μετά τισ κοινές τους διακοπές το καλοκαίρι στη Μύκονο ήρθε και η πρώτηξ δημόσια εμφάνιση. Το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, ο στενός φίλος της ωραίας Έλενας, Μαρίνος Τριανταφυλλίδης, έδωσε ένα πάρτι σε μπαρ της πόλης. Εκεί πήγαν και οι δυο αγκαλιά και μάλιστα, έδειχναν χαλαροί και χαρούμενοι. Μιλούσαν με τους υπόλοιπους προσκεκλημένους, αλλά και μεταξύ τους.
Όταν κάποιοι-δημοσιογράφοι εννοείται- τους ρώτησαν για το αν «επανασυνδέθηκαν», απλώς χαμογέλασαν. Αφού, λοιπόν, οι δυο τους πέρασαν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα, ο Γιάννης Μαρακάκης αναχώρησε για την Αθήνα. Από την άλλη, η Έλενα Ράπτη είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί σε αρκετές πολιτικές εκδηλώσεις, λόγω των επερχόμενων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών. Πηγή: HELLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...