Το Facebook έγινε ταινία..



Πρεμιέρα έκανε στις 27/10 η ταινία του Ντειβιντ Φιντσερ "The social network", που έχει ως θέμα την ιστορία του ιδρυτή του Facebook. Η ταινία έχει καταφέρει να προσελκύσει πολλούς θεατές στα κισέ, και αρκετούς κριτικούς να γράψουν διθυράμβους.


Λίγα λόγια για την υπόθεση: Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003 ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυΐα στις γλώσσες προγραμματισμού Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα.
Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού, στο φοιτητικό του δωμάτιο ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία. Μόλις έξι χρόνια, αλλά και 500 εκατομμύρια φίλους μετά, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γίνεται ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στην Ιστορία ...;

Η ταινία είναι σε παραγωγή Σκοτ Ρούντιν, Ντέινα Μπρουνέτι, Μάικλ ΝτεΛούκα και Σεάν Σαφίν και βασισμένη στο βιβλίο «The Accidental Billionaires» του Μπεν Μέζρικ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ

Δείτε το Trailer της ταινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...