7 τρόποι για να ανανεώσετε τη σχέση σας!

Έχεις μακροχρόνια σχέση και νιώθεις ότι έχει βαλτώσει; Aν και δεν είσαι ελεύθερη έχεις καιρό να κάνεις σεξ; Στο άρθρο που ακολουθεί θα σου δώσω μερικές συμβουλές για να την ανανεώσεις. Καταρχήν δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι σχέσεις, ειδικά οι μακροχρόνιες, θέλουν πολύ δουλειά για να διατηρηθούν ζωντανές.
Η καθημερινότητα μας βάζει σε μια ρουτίνα που πολλές φορές προσπαθούμε να αλλάξουμε αλλά σπάνια τα καταφέρνουμε. Μην ξεχνάς όμως ότι η ζωή έχει αξία όταν είναι απρόβλεπτη. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ! Γίνε απρόβλεπτη. Αιφνιδίασε τον με το που θα μπει στο σπίτι. Άρπαξε τον πριν καν καλά καλά βγάλει το παλτό του και άρχισε να τον φιλάς. Δώστου να καταλάβει ότι τον θέλεις εδώ και τώρα. Πίστεψε με!
Οι άνδρες δεν θέλουν πολύ για να πάρουν φωτιά και δεν υπάρχει τίποτα πιο σεξουαλικό για αυτούς από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξέρει και πως να το πάρει. Μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα και θα δεις ότι θα κάνετε σεξ στα όρθια και θα είναι από τα καλύτερα που έχετε κάνει ποτέ. Το να κάνεις κάτι εκεί που δεν το περιμένει, είναι πολύ διεγερτικό αλλά μην τον αιφνιδιάζεις κάθε μέρα περιμένοντας τον πίσω από την πόρτα...Μην περιοριστείς μόνο σε αυτό. Να θυμάσαι ότι η φαντασία είναι το αλατοπίπερο στις σχέσεις. Μπορείς να οργανώσεις μια ρομαντική βραδιά με κεράκια, χαμηλή μουσική και φαγητό που θα του έχεις μαγειρέψει εσύ. Ντύσου επίσημα, στρώσε το τραπέζι και περίμενε τον να γυρίσει από τη δουλειά.
Μόλις μπει περιποιήσου τον σαν να είσαι η γκέισα του. Σέρβιρε τον, καθίστε για φαγητό, όχι όμως δίπλα δίπλα. Καθίστε απέναντι για να μπορείς να τον φλερτάρεις από απόσταση. Δεν θα μπορεί να σε αγγίξει και αυτό θα τον ανάβει ακόμα περισσότερο. Το να του μαγειρέψεις, ειδικά αν είναι κάτι που δεν κάνεις συχνά, θα τον ανάψει σε χρόνο μηδέν. Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μόλις τελειώσετε το φαγητό, καθίστε σε μαξιλάρες στο πάτωμα και συνεχίστε να πίνετε το κρασί σας και να συζητάτε. Μεταξύ μας, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσετε το κρασί. Θα σου ορμήσει εκεί στο πάτωμα... Επειδή πολύ συχνά οι άντρες, απορροφώνται από την τηλεόραση, ειδικά όταν βλέπουν ποδόσφαιρο, μην τον αφήνεις να παρακολουθεί και εσύ κάνεις δουλειές. Φόρεσε τα καινούργια σου εσώρουχα, βάλε απαλή μουσική και πήγαινε μπροστά από την τηλεόραση. Με το που θα σε δει και θα αρχίσεις να του χορεύεις, σίγουρα θα αφήσει την μπάλα και θα πιάσει εσένα... Αν πάλι είσαι του πιο ρομαντικού, γέμισε την μπανιέρα, άναψε κεράκια και προσκάλεσε τον να κάνετε μαζί αφρόλουτρο.
Πρότεινε του να σου τρίψει την πλάτη και όχι μόνο και εκεί μέσα στην μπανιέρα που θα αγγίζεστε κάτω από το καυτό νερό, θα αναθερμανθεί και η σχέση σας. Μην περιοριστείς όμως μέσα στο σπίτι. Πάρτον τηλέφωνο όταν ακόμα είναι στη δουλειά και κλείστε ραντεβού για κάπου έξω. Πρότεινε του να βρεθείτε στο μαγαζί και φρόντισε να πας νωρίτερα. Κάθισε στο μπαρ και περίμενε τον. Μόλις έρθει κάνε πως δεν τον ξέρεις και άφησε τον να καθίσει κάπου αλλού.
Θα σε κοιτάει λίγο στην αρχή αποσβολωμένος αλλά θα μπει γρήγορα στο ρόλο. Σε πληροφορώ ότι χωρίς να του εξηγήσεις τίποτα, θα πάει να καθίσει απέναντι σου και θα σε φλερτάρει ασύστολα. Στείλτου σφηνάκια και παράλληλα φλέρταρε διακριτικά και με άλλους για να τον ανάψεις ακόμα περισσότερο.
Μόλις του δώσεις το οκ και έρθει κοντά σου, φέρσου σαν να τον γνωρίζεις τώρα. Να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου ότι δεν έχετε σχέση και ότι σκοπεύεις να κάνεις μαζί του one night stand. Οι σχέσεις θέλουν ανανέωση και ποικιλία και με τον τρόπο αυτό θα τον ιντριγκάρεις και θα του ξυπνήσεις όλα τα άγρια ένστικτα.
Το πιθανότερο είναι ότι σχεδόν αμέσως, θα σε πάρει σηκωτή να πάτε σπίτι. Και προς Θεού! Μην τηρείς πρόγραμμα στο σεξ. Τα περισσότερα ζευγάρια στην αρχή της σχέσης, κάνουν σεξ κάθε μέρα και από ένα σημείο και μετά καταλήγουν να κάνουν σεξ Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο...Το σεξ δεν είναι αντιβίωση που το παίρνουμε την ίδια ώρα και μέρα και σε συγκεκριμένη δοσολογία. Προκάλεσε τον να κάνετε σεξ ακόμα και αν είσαι κουρασμένη ακόμα και αν δεν είναι Σάββατο...Αυτά ξέχασε τα! Και ποτέ μην γκρινιάξεις ότι είσαι κουρασμένη.
Πολύ περισσότερο μην αρχίσεις να κάνεις παράπονα ότι δεν σε βοηθά στις δουλειές και ότι σκέφτεται συνέχεια το σεξ. Καλά κάνει και σκέφτεται το σεξ και αυτό πρέπει να κάνεις και εσύ. Βγες από το πρόγραμμα! Δεν είσαι συνταξιούχος! Το σεξ θέλει ποικιλία. Μην περιοριστείς στις στάσεις που ξέρεις και εμπιστεύεσαι.
Ανανεώσου και σε αυτό τον τομέα. Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις στο σεξ και φροντίστε να έχει διάρκεια, ώστε να το απολαύσετε και οι δύο. Η εναλλαγή στάσεων θα παρατείνει τη διάρκεια αλλά και την απόλαυση. Τόσες στάσεις έχει το Κάμα Σούτρα. Ξεκόλλα από τα συνηθισμένα! Και βγες επιτέλους από την κρεβατοκάμαρα. Καλά είναι και στο κρεβάτι αλλά δεν γίνεται να κάνετε σεξ μόνο εκεί. Ένα σημείο του σπιτιού που ανάβει πολύ τους άντρες, είναι η κουζίνα. Γιατί δεν το κάνετε ενώ μαγειρεύετε παρέα;

ΠΗΓΗ:(Από Χριστίνα Λένη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...