Οι παράξενες ευαισθησίες του blog fimotro

To fimotro προσπαθεί απεγνωσμένα να βάλει τους Καμίνη-Κακλαμάνη να κάνουν δηλώσεις για την είσοδο της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα στο Δημοτικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου Δήμου της Χώρας.Θέλει δηλαδή να καταδικάσουν την είσοδό του την ώρα που οι πολίτες το τίμησαν και του έδωσαν ένα ποσοστό της τάξεως του 5,4%. Δηλαδή το fimotro έχει επιλεκτικές ευαισθησίες και δεν έχει την ίδια αντίληψη για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ π.χ ή για το ΚΚΕ που μας καλεί σε ανυπακοή για να γίνουμε όπως είναι τα συντρόφια τους από τα πρώην ανατολικά Κράτη.
Λυπόμαστε πολύ για την στάση του και το πως αντιλαμβάνετε την Δημοκρατία. Μετά τις εμμονές για την τρίτη θέση του Κικίλια τώρα προσπαθεί να κάνει εφέ με τις ψήφους των Ελλήνων Εθνικιστών που σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ψηφίζουν κατά συνείδηση και σέβονται χιλιάδες φορές περισσότερο το Κράτος και την Δημοκρατία από τους κόκκινους τρομοκράτες που παρουσιάζονται σε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Τα προβλήματα της Αθήνας είναι τεράστια και έχουν να κάνουν και με τους λαθρομετανάστες αλλά εσείς φαίνεται μένετα στα Βόρεια Προάστια και δεν σας απασχολούν τέτοια πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...