ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ " ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ, ΜΙΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"

Το νέο προσωπικό ξεκίνημα της Μιμής Ντενίση σχολίασε μέσα από τηλεοπτική εκπομπή σε τοπικό κανάλι του Βόλου ο Σωτήρης Πολύζος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον καινούργιο της συντροφο. «Για την Μιμή τρέφω τα καλύτερα αισθήματα κι αν αληθεύει αυτό που διάβασα και το δαχτυλίδι, πάλι τα καλύτερα» δήλωσε.
Από την άλλη η Μιμή Ντενίση, μετά την έκδοση του διαζυγίου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου: «Δεν ξέρω, κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να ξαναπαντρευτώ, μπορεί και όχι», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες.
Ο παρουσιαστής μίλησε για τη λήξη του γάμου του με τη γνωστή ηθοποιό  για την οποία μάλιστα δεν έκρυψε τα αισθήματά του. «Είναι γεγονός ότι βγαίνει πλέον το διαζύγιό μας, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω από αυτό. Έχω τα καλύτερα αισθήματα για όλη της την οικογένεια», συμπλήρωσε.Όλα δείχνουν πάντως  ότι η Μιμή Ντενίση είναι πολύ ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Μανώλη Κυπριανίδη και ότι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει την σχέση της και μάλιστα σύντομα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...