Θα τους πει άντε γεια εάν δεν τον πληρώσουν αυτόν και τους συνεργάτες του

ΑLTER ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Ο καυγάς του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τους Σφαέλο-Γιαννίκο (για "κόψιμο" θέματος)  και το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτος για έξι μήνες και οι συνεργάτες του για τρεις τον οδηγεί στην έξοδο από το κανάλι του Μπουρναζίου. Όμως ο Κουρής τον θέλει και εάν επικρατήσει θα τον κρατήσει εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση οι εκπομπές του θα σταματήσουν αφού ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώνεται με εξάμηνες καθυστερήσεις!!!!
Τελικά χρειάζεται πολλά κότσια για να βγεις και να κράξεις επώνυμα κάποιους που κάνουν κανάλια και οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους στην πείνα όταν τα τσεπώσουν για τα καλά και σταματήσουν τα δάνεια από τις Τράπεζες. Μάκη βγες την Δευτέρα και χώστα τους γιατί διαφορετικά θα σε εγκαταλείψουν οι συνεργάτες σου που βλέπουν ότι ο μήνας τελειώνει και αυτοί παραμένουν απλήρωτοι. Κατήγγειλέ τους δημόσια να φύγεις με το κεφάλι ψηλά όπως έκανες και όλες τις προηγούμενες φορές. Άλλωστε όπως πρώτοι σας πληροφορήσαμε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε ραντεβού με το star.
http://stavros-marinis.blogspot.com/2010/11/o-mak-star.html
Tην Δευτέρα περισσότερες λεπτομέρειες για την συνάντηση του με τον Κυριακόπουλο στο star και εάν τελικά απέδωσε καρπούς για αυτόν και τους συνεργάτες του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...