Δηλώσεις Ραγκούση για το πρόγραμμα "Διαύγεια"!

Περισσότερες από 54.000 αποφάσεις έχουν ήδη δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος "Διαύγεια" μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες εφαρμογής του νόμου για τη διαφάνεια στο κράτος, τόνισε απόψε ο υπουργός Εσωτερικών Ιω. Ραγκούσης σε παρέμβασή του στην διοργάνωση στο Tedex Athens που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ελληνικού Κόσμου (Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού).Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπουργός, πλέον το κράτος δεν θα "δίνει" αποκλειστικές ειδήσεις, καθώς άπαντες, από τον πρωθυπουργό έως και τον χαμηλότερο ιεραρχικά στέλεχος της δημόσιας διοίκησης, υποχρεούνται να δημοσιεύουν τις αποφάσεις τους στο διαδίκτυο, άλλως δεν θα εφαρμόζονται.
Μάλιστα τόνισε ότι τη "Διαύγεια" την εφαρμόσαμε χωρίς να μας το ζητήσει η τρόικα και αποτέλεσε πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη διαφάνεια στις κρατικές υποθέσεις.Επίσης υπογράμμισε ότι μόνο με τη βοήθεια του ελληνικού λαού στο τέλος θα καταφέρουμε να σώσουμε τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...