ΚΚΕ: Μαύρο στους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του "συγκροτήματος Λαμπράκη" εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στα "Νέα" υπό τον τίτλο "Νέο βρώμικο '89 βλέπει το ΠΑΣΟΚ".

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ««ανίερες» συμμαχίες μεταξύ της ΝΔ και των κομμάτων της Αριστεράς τις οποίες «βλέπει» η κυβέρνηση, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται ότι «κυβερνητικά στελέχη πιστεύουν ότι από την επόμενη του πρώτου γύρου συντελούνται υπόγειες διεργασίες ανάμεσα σε εκπροσώπους της αξιωματικής και της ήσσονος αντιπολίτευσης, που έχει στόχο την καταψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ».

«Προβοκάτορες αντάξιοι του Γκέμπελς αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και το συγκρότημα Λαμπράκη, όπως επιβεβαιώνεται και από το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Και προσθέτει:

«Το συγκρότημα, που τον βρώμικο ρόλο του διαπιστώνει κανείς όποια πέτρα της ελληνικής ιστορίας και αν σηκώσει, εμφανίζει όπως του αρέσει την κρυστάλλινη θέση και στάση του ΚΚΕ για το δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών που είναι ίδια με τον πρώτο».
Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει τη θέση του, που είναι «Το μαύρο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, καθώς και στους υποψήφιούς τους, να εκφραστεί με άκυρο ή με λευκό ψηφοδέλτιο. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές, έχουν τις ίδιες ευθύνες, δεν αλλάζουν. Να συνεχιστεί, να αποκτήσει μόνιμα και μαζικά χαρακτηριστικά ο απεγκλωβισμός των λαϊκών στρωμάτων από τα κόμματα αυτά. Αυτή είναι η κρυστάλλινη θέση του ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...