Αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση των λιγνιτικών μονάδων



Το Σωματείο Εργαζομένων Ορυχείων Σταθμών του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Μεγαλόπολης αντιτίθεται στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης λιγνιτικών μονάδων και με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι, «ο λιγνίτης και η λιγνιτική παραγωγή, δεν μπορεί να παραχωρηθούν για να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά συμφέροντα, να κερδοσκοπήσουν οι κρατικοδίαιτοι ιδιώτες».


Σημειώνει πως «η «απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας είναι ψευδεπίγραφη και θα επιφέρει τραγικές συνέπειες στην ενεργειακή προοπτική της χώρας, την ελληνική οικονομία και τους καταναλωτές στο πλαίσιο παράδοσης της ενέργειας σε ιδιωτικά συμφέροντα».

Το σωματείο καλεί «την κυβέρνηση και το Υ.ΠΕ.Κ.Α. να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να αποτρέψουν τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Ε.Ε. για να ωφεληθούν οι αεριτζήδες ψευτοεπενδυτές της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε βάρος του Ελληνικού λαού» και προσθέτουν πως «κυβέρνηση και Τρόικα θα βρουν απέναντί τους, τους εργαζόμενους, που θα αγωνιστούν για να προστατέψουν τα συμφέροντα της Επιχείρησης και του Ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...