Ένταση και συλλήψεις στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου!

Ενταση επικράτησε γύρω στις 6.30 μμ στη Βασ. Σοφίας, στο ύψος του Πάρκου Ελευθερίας, λίγο πριν το τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
 Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, συγκρούσεις νεαρών με τα ΜΑΤ έγιναν σε δύο σημεία, και συγκεκριμένα ένα στη διασταύρωση Παπαδιαμαντοπούλου και Βασ. Σοφίας και ένα μπροστά στο Πάρκο Ελευθερίας.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ομάδες από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών έκαναν σφοδρές επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί "απάντησαν" με δακρυγόνα και έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις ατόμων.
  Νωρίτερα, το μεγαλύτερο μέρος της πορείας των διαδηλωτών για την επέτειο του Πολυτεχνείου έχει περάσει την αμερικανική πρεσβεία, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τον κόμβο Κηφισίας και Αλεξάνδρας, ώστε οι διαδηλωτές να κατευθυνθούν μέσω της Αλεξάνδρας και να διαλυθούν.
  Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός των συλληφθέντων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...