"Σοκ στη Βρετανία από τον τραγικό θάνατο του νιόπαντρου ζευγαριού""

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Βρετανία την είδηση της τραγικής κατάληξης του γαμήλιου ταξιδιού ενός πλούσιου νιόπαντρου ζευγαριού. Η μοίρα ήταν σκληρή για τον εκατομμυριούχο Shrien Dewani και την πανέμορφη 28χρονη συζυγό του Anni Dewani.

Το ζευγάρι απολάμβανε το μήνα του μέλιτος στο Cape Town στην Αφρική. Το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από μια ρομαντική βόλτα, επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί και πήραν το δρόμο της επιστροφής προς το ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Λίγη ώρα αργότερα το ζευγάρι θα ζούσε τον απόλυτο τρόμο.Δύο ένοπλοι άντρες σταμάτησαν το ταξί που είχαν πάρει, έβγαλαν έξω τον ταξιτζή και πήραν το ζευγάρι μαζί τους.
Ύστερα από μια ώρα περίπου στον δρόμο, οι άντρες πέταξαν έξω και τον Shrien και έφυγαν μόνο με τη νεαρή γυναίκα του. Ο 30χρονος κατάφερε με τη βοήθεια ενός περαστικού να πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα.
ΨΔυστυχώς η όμορφη Anni δεν ήταν τυχερή. Οι άντρες την δολοφόνησαν εν ψυχρώ και οι αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο του βιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...