Τι λένε οι δημοσκοπήσεις για Αττική και Ιόνια

Πρώτο τον Γιάννη Δημαρά, δείχνουν οι δημοσκοπήσεις  που έχει στα χέρια της η Ιπποκράτους με πέντε μονάδες από το δεύτερο που φαίνεται να είναι ο κ. Σγουρός και γι’ αυτό το λόγω στελέχη του ΠΑΣΟΚ αισιοδοξούν  ότι ενδεχομένως ακόμη δεν έχει κλείσει η υπόθεση.


Η μεγάλη μάχη γίνεται στα Ιόνια μεταξύ του επίσημου και του αντάρτη υποψήφιου  για την περιφέρεια. Στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπεριάτου, που κατεβαίνει στις εκλογές με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ μετέχουν η  πρώην σύζυγος του Γ. Δρυ, Αρετή Κουρτελέση και η πρώην σύζυγος του κ. Καλούδη αντάρτη του ΠΑΣΟΚ , Λίνα Ρούσου. Από τα μέχρι τώρα δείγματα των δημοσκοπήσεων , φαίνεται ότι προηγείται σταθερά ο αντάρτης κ. Καλούδης έναντι του επισήμου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μπεριάτου. Στην Ιπποκράτους τα δίνουν όλα για όλα, αλλά το κλίμα δεν έχει ισιώσει ακόμη.
Στο μεταξύ οριστική είναι η απόφαση του Δικαστηρίου που εκδικάστηκε πριν από λίγο, που απέρριψε την προσφυγή του  υποψηφίου δημάρχου Κέρκυρας κ. Σαρλή και έτσι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει υποψήφιο στο νησί των Φαιάκων.
http://www.newpost.gr/politiki/item/824-%CE%A4%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%99%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...