ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Συστάσεις στους φιλάθλους για το ματς με Μπαρτσελόνα!

Θυμίζει εκ νέου στους φιλάθλους της ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.
 Συστάσεις προς τους φιλάθλους έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και του κινδύνου τιμωρίας από την UEFA.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Barcelona, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, θυμίζει εκ νέου στους φιλάθλους της ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγκαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή.
Αυτό σημαίνει πως η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων μας εκ μέρους της UEFA θα είναι εντατική ούτως ή άλλως, πολύ δε περισσότερο επειδή ο αυριανός αγώνας λόγω του ονόματος της αντιπάλου ομάδας, ελκύει τεράστιο ενδιαφέρον πανευρωπαϊκά. Συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και για το λόγο αυτό, η συμπεριφορά όλων θα πρέπει να κινηθεί στα πρότυπα των πρόσφατων εντός έδρας αγώνων με την Κοπεγχάγη και την Ρούμπιν».
Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...