Χειρότερα όσο αρεσκόμαστε σε απολυταρχικά και ανελεύθερα καθεστώτα

Του Σταύρου Μαρίνη 
Καθώς οι συνεργάτες του blog troktiko για ιδιοτελείς σκοπούς εγκατέλειψαν την προσπάθεια και το tromaktiko συνεχίζει να είναι το πρώτο blog στην Ελλάδα, σκέφτομαι πόσο φθηνοί, χυδαίοι και παντελώς αμόρφωτοι  και φυσικά "πρόβατα" είναι οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου και χαίρομαι για τους δικούς μας αναγνώστες που διαφέρουν και μας βοηθάνε να μην χαλάσουμε μαζί με μια πλειοψηφία "ενεργών" πολιτών που επέλεξε τον Καμίνη για να Δήμαρχο της Αθήνας και έβγαλε τον Ηλία Ψινάκη πρώτο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων από την παράταξη του τραγικού Νικήτα Κακλαμάνη. Καθώς λοιπόν οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια έχουν βαλτώσει και δεν κινείται φύλλο εμείς και ελάχιστοι άλλοι στο διαδίκτυο(τις τελευταίες 15 μέρες δεν έχουμε δει ούτε μια αναφορά) εξακολουθούν και ανακινούν το θέμα της δολοφονίας ενός δημοσιογράφου που θύμισε την Ρωσική Μαφία με τους εκτελεστές της που ήταν προβεβλημένα στελέχη του κομμουνιστικού στρατού που επί 45 και πλέον χρόνια οδήγησε την χώρα στην διεθνή απαξίωση.
Η "Δημοκρατία" του Πούτιν και μιας Ρωσίας που θέλει να γίνει μέλος της Δημοκρατικής Ευρώπης αλλά ευτυχώς οι υπόλοιποι λαοί αντιδρούν μας φέρνει στο νου όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που ενώ καταδικάζουν την Χούντα των Συνταγματαρχών(και καλά κάνουν) έχουν να πουν πολλά καλά λόγια για στυγνά καθεστώτα μη δημοκρατικά όπως της Κούβας της Κίνας κ.α και να μας καλέσουν να ακολουθήσουμε μοντέλα που έχουν αφήσει τους λαούς τους να πεινάνε και να τα βγάζουν πέρα με 1ή 2 ευρώ μεροκάματο. Ατυχώς για εμάς και κάποιοι συνέλληνες ψηφίζουν υπερασπιστές τέτοιων στυγνών δικτατοριών όπως π.χ οι ψηφοφόροι και τα μέλη του ΚΚΕ που κατάφεραν και έβγαλαν και Δήμαρχο στην Πετρούπολη!!!! Ευτυχώς έβγαλαν πλέον έναν και όχι περισσότερους όπως γίνοταν τα προηγούμενα χρόνια. Πάντως όσο περισσότερο η κοινωνία μας έλκεται από απολυταρχικά και ανελεύθερα καθεστώτα τόσο χειρότερες μέρες θα έρθουν για τον Ελληνικό Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...