Έτοιμη να γίνει μητέρα;



Μπορεί εξωτερικά να φαίνεται σκληρή, όμως κατά βάθος σκέφτεται και λειτουργεί όπως κάθε άλλη γυναίκα της ηλικίας της.


Ο λόγος για τη Rihanna, η οποία δήλωσε πως έχει και την ευαίσθητη πλευρά της, ασχέτως αν εμείς δεν τη βλέπουμε.


Η Rihanna με τον αγαπημένο της, Matt Kemp
Η Rihanna με τον αγαπημένο της, Matt Kemp
Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Interview »και είπε χαρακτηριστικά: «Έχω μια τρωτή πλευρά. Σκέφτομαι όμως, ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μια εσφαλμένη εκτίμηση για εμένα» και συμπλήρωσε: «Βλέπουν μόνο τη σκληρή, αμυντική επιθετική πλευρά. Αλλά κάθε γυναίκα είναι τρωτή».

Η star της pop μουσικής ξεκαθαρίζει πως θέλει ό,τι θέλει ο περισσότερος κόσμος, να κάνει οικογένεια.

Μιλώντας, λοιπόν, για τα σχέδιά της και τη μητρότητα, ανέφερε: «Δεν προγραμματίζω την ηλικία. Θα μπορούσε να γίνει σε έναν χρόνο, θα μπορούσε και σε 10 χρόνια. Όποτε είναι σωστό να γίνει, θα γίνει. Έχω πολλά πράγματα να κάνω, προτού φθάσω στα παιδιά».

Η 22χρονη Rihanna, η οποία αυτή την περίοδο είναι σε σχέση με τον 26χρονο Matt Kemp, και φαίνεται πως περνάει πολύ καλά δίπλα του, πρόσθεσε πως θα ήθελε τα παιδιά της να μεγαλώσουν στα νησιά Barbados, την ιδιαίτερη πατρίδα της, γιατί -όπως είπε χαρακτηριστικά- το μέρος είναι ειδυλλιακό για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Η Rihanna μέσα σε όλα αυτά συνειδητοποιεί πως η καριέρα της θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη δημιουργία μιας οικογένειας, παρόλο που πολλές γυναίκες καταφέρνουν να συνδυάσουν μια καλή πορεία στον χώρο και την ανατροφή ενός παιδιού.

«Δεν μπορώ να ζήσω μακριά από όλα αυτά και το λέω τώρα που δεν έχω παιδιά. Σίγουρα, λοιπόν, δεν θα μπορούσα να αναθρέψω παιδιά και να έχω και την καριέρα μου».

Τέλος, η νεαρή star είπε πως, αν κάνει κορίτσι, θα είναι σίγουρα ένα παιδί σκέτη επανάσταση...

Τα άτιμα τα γονίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...