Eθνική :" Έβγαζε καπνούς ο Άγγελος στην προπόνηση"!



Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Εθνική ομάδα καθώς τη Δευτέρα (15/11) ο Άγγελος Αναστασιάδης πήγε στο ΓΣΠ για να προπονήσει τους διεθνείς, αλλά βρήκε μόλις επτά διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, συν τους τερματοφύλακες Αυγουστή και Κίσσα. Ο Μακεδόνας έγινε έξω φρενών με τον Μπάγεβιτς επειδή έβαλε τους παίκτες της Ομόνοιας να κάνουν αποθεραπεία το πρωί στο «Ηλίας Πούλλος», με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τους χρησιμοποιήσει το απόγευμα.


Σκέφτηκε μέχρι και να ακυρώσει την προπόνηση, σχολιάζοντας για την κίνηση Μπάγεβιτς πως «πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο». Βάσει διεθνών κανονισμών οι διεθνείς απαγορεύεται να προπονηθούν με τις ομάδες τους, όταν την ίδια μέρα υπάρχει προπόνηση της Εθνικής.
Τελικά βολεύτηκε με τους διεθνείς του ΑΠΟΕΛ, τον νεαρό Μυτίδη και τον τερματοφύλακα Αυγουστή, καθώς οι Ντομπρασίνοβιτς και Χρήστου της Αλκής έπαιζαν την Κυριακή (14/11), άρα έκαναν αποθεραπεία, το ίδιο ο Μερκής του Απόλλωνα, ενώ οι Αβραάμ, Μακρίδης και Οκκάς δήλωσαν τραυματίες, παρόλο που έπαιξαν το Σάββατο (13/11). Την ώρα της προπόνησης ο Γαρμπόζης είχε αγώνα με την ΑΕΛ στο Δασάκι, κόντρα στον Εθνικό.
Ο Αναστασιάδης τα έχει και με την ΚΟΠ που όρισε για Κυριακή (14/11) και Δευτέρα (15/11) αγώνες ομάδων που διαθέτουν διεθνείς παίκτες, παρότι η Εθνική δίνει την Τρίτη (16/11 17:00) φιλικό με την Ιορδανία, εκτός έδρας. Είναι προφανές πως η γνώμη του κ. Αναστασιάδη δεν είναι τόσο βαρύνουσα πλέον, παρότι την προπόνηση παρακολούθησαν οι κ.κ. Κουτσοκούμνης και Λοΐζίδης.
Ήταν το τρίτο επεισόδιο σε δυο μήνες, καθώς πριν τον εκτός έδρας αγώνα με την Πορτογαλία ο Αναστασιάδης τα είχε βάλει με την ΚΟΠ για τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, ενώ μετά την ήττα από τη Νορβηγία η ομοσπονδία άσκησε δημόσια κριτική στον προπονητή μέσω ανακοίνωσης.



ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...