H Kέιτ Μος σχεδιάζει κοσμήματα




Έως τώρα γνωρίζαμε την Κέιτ Μος ως μοντέλο και ως σχεδιάστρια ρούχων. Το σούπερ μοντέλο όμως φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε με αυτές τις δραστηριότητες δημιούργησε μια σειρά αξεσουάρ για  την αλυσίδα βρετανικών καταστημάτων Topshop


.Η Topshop  - που ανήκει στο φίλο της Κέιτ ,τον sir Philip Green , ανακοίνωσε ότι μετά από αυτή τη σειρά θα ακολουθήσουν και άλλες, όλες σχεδιασμένες από την Κέιτ, με ημιπολύτιμες λίθους.
 Νωρίτερα αυτό το χρόνο, αποκαλύφθηκε ότι η Κέιτ – η οποία άρχισε να σχεδιάζει ρούχα για την Topshop πριν από πέντε χρόνια – θα ολοκληρώσει τη δουλειά της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία όταν κυκλοφορήσει η φθινοπωρινή/χειμερινή  συλλογή.
 Πάντως, και οι δύο επιβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται αλλά δεν αποκάλυψαν σε ποιο τομέα.  Η Κέιτ είπε : «Συνεχίζω να συνεργάζομαι με τον Phillip. Θα κάνουμε κάτι μαζί στο μέλλον».
 Ο Phillip επέμενε ότι το ζευγάρι θα έχει μια πολύ «ιδιαίτερη συνεργασία» και επιβεβαίωσε ότι το τέλος της συνεργασίας της με την Topshop δεν σήμαινε και το τέλος της επαγγελματικής τους σχέσης και διευκρίνισε: « Δεν είναι διακοπή της συνεργασίας. Έχουμε κάνει  μερικά πολύ ιδιαίτερα σχέδια τα οποία θα πραγματοποιήσουμε μόλις μπορέσουμε. Θα πρέπει να είναι μοναδικά, ιδιαίτερα και θα πρέπει να έχουν την προσωπική της σφραγίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...