Νάντια Μπουλέ «Τα Σάββατα βλέπω «Top Chef» και όχι το «Money Drop»


Στην «Πρωινή Μελέτη» μίλησε η Νάντια Μπουλε για όλα τα θέματα που ακούγονται γύρω από το όνομα της τελευταία….

Αρχικά μίλησε για την αλλαγή ημέρας προβολής από Σάββατο σε Πέμπτη: «Όντως θα γίνει αλλαγή στην ημέρα προβολής της εκπομπής μου, ήταν επιλογή του καναλιού και πιστεύω πως έγινε για το καλό της εκπομπής. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα πάει καλύτερα η εκπομπή»

Το «αντίπαλο δέος» του Σαββάτου που ακούει στο όνομα ‘Money Drop’ και έχει ως παρουσιαστή τον σύντροφο της Γρήγορη Αρναούτογλου, το έχει δει;

«Εκείνη την ώρα βλέπω «Top Chef» και όχι το «Money Drop»! είπε ευθαρσώς η Νάντια!

Η Νάντια μίλησε και για τη συνεχόμενη σύγκριση που γίνεται με το ‘Master Chef’:

«Γίνεται συνεχώς σύγκριση μεταξύ του «Master Chef» και του «Top Chef» και δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις που κάνουν οι άλλοι. Έχω ακούσει τόσες απόψεις και γνώμες πριν καν βγει η εκπομπή στον αέρα και θεωρώ πως υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι αβάσιμα. Αν και εκείνη την ώρα παρακολουθώ «Ράδιο Αρβύλα», γιατί είμαι φανατική, αποσπασματικά έχω δει το «Master Chef» και μπορώ να πω πως γενικά όλη η παραγωγή του μου αρέσει, και πιστεύω πως η κριτική επιτροπή είναι πολύ καλά επιλεγμένη γιατί ο κάθε chef έχει την δική του ταυτότητα»

Και τι εχει να πει για τις αρνητικές κριτικές που έχει λάβει η επιτροπή του ‘Τop Chef’: «Επειδή με αυτούς τους ανθρώπους περνάω πολλές ώρες την ημέρα, και τους συμπαθώ όλους δεν μπορώ να ακούω αρνητικά πράγματα για εκείνους. Ακούγεται πως είναι ψυχρή επιτροπή, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν όταν βρίσκεται εκεί και ο κύριος Μαμαλάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...