Σπηλιωτόπουλος:"Το φανταριλίκι μου το έκανα με τον Κώστα Καραμανλή"

Δεν θα είναι εκπρόσωπος ο Άρης!  
 Η συνάντηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον Αντώνη Σαμαρά, την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρηγίλλης, στάθηκε αφορμή για να πυροδοτηθούν φήμες και να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με αξιοποίηση του πρώην υπουργού Παιδείας, και συμμετοχή του στην πρώτη γραμμή της Ρηγίλλης, στο πλαίσιο του εσωκομματικού ανασχηματισμού που ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς.
Οι περισσότεροι μάλιστα, εστίασαν τις εκτιμήσεις τους στην προοπτική να διαδεχθεί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον ο δεύτερος αναλάβει καθήκοντα υπερ-τομεάρχη Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος άλλωστε θεωρείται ένα από τα ικανότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της επικοινωνίας, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου της κόμματος, στην πρώτη περίοδο της προεδρίας του Κώστα Καραμανλή, από το 1997 μέχρι και το 2000.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ωστόσο αποφάσισε να ξεκαθαρίσει ο ίδιος την κατάσταση. Και με δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στη “Real News”, η οποία κυκλοφορεί αύριο, να βάλει τέλος στα σχετικά σενάρια. “Το φανταριλίκι μου το έκανα με τον Κώστα Καραμανλή”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, για τον οποίο πάντως οι πληροφορίες επιμένουν ότι θα αξιοποιηθεί από τον Αντώνη Σαμαρά, έστω και σε κάποια θέση Τομεάρχη, στη “σκιώδη κυβέρνηση” της Ρηγίλλης.
ΠΗΓΗ:Statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...