Κλέφτης ψυχών (My soul to take 3D) 2010

 H YΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Η ήρεμη πόλη του Ρίβερτον, στη Μασαχουσέτη, ταράζεται από τον θρύλο του Αντεροβγάλτη του Ρίβερτον, ενός κατά συρροή δολοφόνου με πολλαπλές προσωπικότητες, ο οποίος ορκίστηκε να επιστρέψει, για να δολοφονήσει τα επτά παιδιά που γεννήθηκαν τη νύχτα που πέθανε.
Σύμφωνα με τον θρύλο, ο άνθρωπος αυτός είχε επτά προσωπικότητες... μόνο μία από αυτές ήταν του δολοφόνου. Οι επτά προσωπικότητές υποτίθεται ότι πέθαναν μαζί του. Η προσωπικότητα του Αντεροβγάλτη όμως, θέλει να πάρει εκδίκηση.
Όλα αυτά ήταν μια απλή ιστορία που διασκέδαζε τα παιδιά της πόλης... μέχρι τη νύχτα των 16ων γενεθλίων των Επτά του Ρίβερτον, όταν ένας άγνωστος δολοφόνος, αρχίζει να τους σκοτώνει, έναν-έναν.
Τι συνέβη; Μετενσαρκώθηκε, μήπως, ο ψυχοπαθής δολοφόνος, σε έναν από τους Επτά του Ρίβερτον… ή μήπως επέζησε εκείνη τη νύχτα μετά την ανατροπή του ασθενοφόρου που των μετέφερε; Η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ, συνεπώς η αστυνομία θεωρεί το δεύτερο σενάριο τη μόνη λογική εξήγηση.
Είναι όμως και η σωστή; Ένα αγόρι πρέπει να βρει την απάντηση... πριν ο ίδιος και οι υπόλοιποι Επτά καταλήξουν νεκροί.
Ο Άνταμ (Μπαγκ) Χέλερμαν (Μαξ Τιερότ, Jumper) ήταν ένα από τα παιδιά που γεννήθηκαν την αιματοβαμμένη νύχτα που πέθανε ο Αντεροβγάλτης. Ο Άνταμ, ένα απλό και αθώο παιδί, μεγάλωσε ακούγοντας τις διάφορες ιστορίες για τον δολοφόνο, ενώ από μικρό παιδί υποφέρει από εφιάλτες. Σε αυτόν, τον μάλλον απίθανο ήρωα, πέφτει ο κλήρος να σώσει τους φίλους του από το κτήνος που επέστρεψε, είτε ως φυσική παρουσία, είτε ως πνευματική. Πρέπει να αντιμετωπίσει ένα Κακό που ξέρει ότι δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν πάρει την εκδίκηση που ορκίστηκε τη νύχτα που γεννήθηκε ο Μπαγκ.
Ο τρόπος με τον οποίο θα τα καταφέρει ο μικρός ήρωας, αποτελεί μια ιστορία «ενηλικίωσης» γεμάτη ένταση, χιούμορ και ΤΡΟΜΟ... που κρατάει σε εγρήγορση τον θεατή από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...