«Απλήρωτη για μήνες η Αννίτα Πάνια στο Alter...»


Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και... αποχωρήσεις. Στα μαχαίρια βρίσκονται εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα η τηλεπαρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών Αννίτα Πάνια με το κανάλι Alter.
Από τη μια οι διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό διαμαρτύρονται για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών της και από την άλλη η παρουσιάστρια φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές μαζί τους.
Η Πάνια φέρεται να διεκδικεί τις αμοιβές της στο Alter καθώς λέγεται οτι έχει να πληρωθεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο μεταξύ υπήρξαν και διαρροές για πρόταση της (κουμπάρας της) Ρούλας Κορομηλά για μεταγραφή της στον Alpha.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάνια έστειλε εξώδικο στο οποίο καταγγέλει τη σύμβαση εργασίας που έχει υπογράψει με το Alter, απαιτώντας ταυτόχρονα τα δεδουλευμένα της και υποστηρίζοντας πως το....κανάλι δεν ήταν συνεπές προς τις υποχρεώσεις του απέναντί της με βάση το συμβόλαιό της. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να μην μεταδοθεί χθες ζωντανά η εκπομπή «Παρατράγουδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...