Πάτρα: Αγωγή στο Εργατικό Κέντρο από τον πρώην Γραμματέα του!

Σε αγωγή επειδή δεν του δίνουν το εφάπαξ σκέφτεται να προχωρήσει ο πρώην Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου...
Πρόκειται για τον Γιάννη Μπαλό, που μετά από χρόνια στην υπηρεσία του Εργατικού Κέντρου υποστηρίζει πως αδικείται και σκέφεται να διεκδικήσει νομικά όσα του οφείλουν.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος" δεν του έχει καταβληθεί το εφάπαξ, ενώ διαφορές υπάρχουν και στο ζήτημα της ασφάλισής του.
Για την περίπτωση του πρώην Γραμματέα έχουν ενημερωθεί σχεδόν όλες οι παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας ενώ γνωστός συνδικαλιστής δήλωσε στην τοπική εφημερίδα: "Μα είναι δυνατόν; Το Εργατικό Κέντρο ως εργοδότης να παραβιάζει όλα αυτά τα οποία το ίδιο διεκδικεί για δεκάδες χιλιάδες εργάτες στην Πάτρα;"

Το ποσό ανέρχεται στα 44.086 ευρώ ωστόσο η διοίκηση του ΕΚΠ συστήνει... υπομονή αλλά δηλώνει αδυναμία καταβολής των χρημάτων.
Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και όσον αφορά στην ασφάλιση των τελευταίων μηνών του κυρίου Μπαλού (πριν την συνταξιοδότηση) αφού το Εργατικό Κέντρο δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα του.
Ο πρώην Γραμματέας είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει δικαστικά τα χρήματά του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε επαφή με γνωστό δικηγόρο, προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες.
Στο πλευρό του πρώην Γραμματέα βρίσκονται και μέλη άλλων παρατάξεων.
ΠΗΓΗ:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...