ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί στην εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ". Έχουν να πληρωθούν τρεις μήνες και όσοι έφυγαν ή απολύθηκαν δεν έχουν πάρει όλα τα λεφτά τους. Βέβαια το φύλλο του κύριου Σεραφείμ Κοτρώτσου βγαίνει κανονικά μόνο που οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται!!!
Ο ίδιος εξακολουθεί και κυκλοφορεί με την πολυτελή του Μερσεντές την ώρα που οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα του δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το ενοίκιό τους. Παρόλλα αυτά η επίσχεση εργασίας που επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας στο Μαρούσι δεν έκανε και πολλά πράγματα. Η ΕΣΗΕΑ και ο κύριος Σόμπολος ο οποίος γνωρίζει την κατάσταση δεν εξέδωσε ούτε μια ανακοίνωση. Φαίνεται ότι οι φιλικές σχέσεις του κ. Κοτρώτσου με τον κύριο Τάσο Καραμήτσο είναι αρκετές για να χορηγούνται δάνεια που δεν θα αποπληρωθούν ποτέ από την Τράπεζα Πειραιώς που επιλεκτικά χορηγεί δάνεια σε επιχειρηματίες του Τύπου για λόγους που θα έπρεπε να εξηγήσει κάποια στιγμή. Αυτά προς το παρόν και όσο οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ είναι δουλεύετε και ΘΑ πληρωθείτε εμείς φυσικά και δεν θα διαφημίζουμε το πρωτοσέλιδό της αφού όσο και να αυξήσει τις πωλήσεις της δεν φαίνεται να υπάρχει η διάθεση από την εργοδοσία να ανταμειφθούν οι εργαζόμενοι για την υπομονή που έχουν μέχρι τώρα επιδείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...