Η Μανωλίδου στο Πρωινό mou

Στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου κατά τη διάρκεια του πάρτι που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι του Mega για να γιορτάσουν τη λήξη του «Master Chef».
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, την «απαγόρευση» στον Άδωνη αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Για την ατάκα της σεζόν «θα καταρρεύσω»: «Ήταν μία σκηνή η οποία δεν επαναλήφθηκε, έγινε μία και έξω. Δεν θα μπορούσα να υποκριθώ κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνεται». Για τα αρνητικά σχόλια που ακούει: «Έχω ακούσει τόσα πολλά που αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι μόνο να γελάει ο κόσμος, να περνάει καλά με ότι γίνεται. Δεν με ενοχλεί να γελάει με εμένα». Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Τηλεοπτικό μέλλον δεν βλέπω πουθενά. Μπορεί να υπάρχει καλή πρόθεση αλλά πλέον τα τηλεοπτικά δεδομένα είναι τόσα ρευστά που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο. (...) Για προσωπικούς λόγους δεν θα ήθελα να παρουσιάσω το «Master Chef Junior» το «Master Chef» όμως θα μπορούσα να το κάνω». Για την απαγόρευση στον Άδωνη: «Όταν ακούγεται κάποιο σχόλιο για μένα σε κάποια εκπομπή, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι με υπερασπίζονται και κάποιοι όχι. Αν αρχίσουν να μπλέκονται συγγενείς θα μπερδευτεί. Θα ξεφύγει από το τηλεοπτικό, πάει στο προσωπικό και εμπλέκεται συναίσθημα. Αυτό του ζήτησα αλλά δεν μπορώ να υπαγορεύσω σε κανέναν το τι θα κάνει. Φοβάμαι ότι από ένα σημείο και μετά θα αρχίσουν να λένε ότι εγώ τους βάζω να τα λένε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...