Το tro-ma-ktiko είναι συμφερόντων του Γ. Κουρή

Στο άρμα των συμφερόντων του Γιώργου Κουρή είναι το blog το οποίο πάτησε πάνω στο αίμα του Σωκράτη Γκιόλια για να γίνει γνωστό και να έχει καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις. Για αυτό και στο kontra tv είναι homepage σε όλους τους υπολογιστές αφού μέρα-νύχτα οι συντάκτες ενημερώνονται από το μαϊμούδομπλοκ!!!!
Δεν είναι τυχαίο ότι και στο alter συμβαίνει το ίδιο. Θέλετε άλλη απόδειξη ο πολύς Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ΠΟΤΕ δεν είπε κάτι αρνητικό για αυτό το blog παρότι βρίσκεται πιο πάνω από την zougla.gr και μάλιστα πολύ συχνά μιλάει ως υπερασπιστής των blogs.Ποιος αυτός που έσερνε τον Γκιόλια στηνΔίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον κ. Σφακιανάκη. Αυτά προς το παρόν γιατί το ρεπορτάζ συνεχίζεται μέσα στις τάξεις της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εκεί στην ΓΑΔΑ όπου το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ απέκτησε "φίλους" λόγω προσωπικών αντιδικιών μεταξύ στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...