Κατολίσθηση στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, στο Δερβένι, όπου ο δρόμος φαίνεται ότι κατολισθαίνει, με κίνδυνο να χειροτερέψει η κατάσταση, σε περίπτωση που συνεχιστεί η κακοκαιρία.
Στο σημείο υπάρχει σήμανση και το φαινόμενο παρακολουθείται από τις Αρχές. Να σημειωθεί ότι προληπτικά στην εταιρεία που κατασκευάζει τον καινούργιο δρόμο στην περιοχή δόθηκε η εντολή και κατασκευάζεται παράπλευρος δρόμος, προκειμένου, αν εξελιχθεί το φαινόμενο της καθίζησης – κατολίσθησης, να μη δημιουργηθεί πρόβλημα αποκλεισμού της Μεσσηνίας.
Παρέμβαση Τατούλη
Συνεχή ενημέρωση για την κατολίσθηση ζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αλλά και την άμεση διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των διερχομένων καθώς και την ενεργοποίηση και εγρήγορση όλου του τεχνικού μηχανισμού, ώστε να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση των εργασιών του παράπλευρου δρόμου.
Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε ότι «ανεξάρτητα από την πορεία των εργασιών στη νέα εθνική οδό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσουμε για τον συγκεκριμένο δρόμο (παλιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας), απεναντίας θα πρέπει ο δρόμος αυτός να αναβαθμιστεί και να είναι απόλυτα λειτουργικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...