Τα κοντά φορέματα που θα μας μείνουν

Η Cameron Diaz και η Taylor Swift δεν ήταν υποψήφιες για κάποιο Oscar, ωστόσο έκαναν αισθητή την παρουσία τους, φορώντας κοντά sexy φορέματα.
Όταν τελειώνει η τελετή απονομής, ξεκινάνε τα πάρτι και φέτος το πιο in και exclusive πάρτι που έγινε στο Λος Άντζελες οργανώθηκε από το περιοδικό «Vanity Fair» και βγήκαν «ζουμερές» ειδήσεις.
Ο Justin Timberlake συνοδεύτηκε από τη μητέρα του στα Oscar και όλοι περίμεναν να έχει την Jessica Biel δίπλα του στο πάρτι, αλλά ο διάσημος τραγουδιστής-ηθοποιός έφθασε μόνος του. Οι φήμες φούντωσαν και όλα δείχνουν πως το λαμπερό ζευγάρι αποτελεί παρελθόν.
Από την άλλη είχαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση ενός άλλου ζευγαριού. Ο Justin Bieber εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με τη φιλενάδα του Selena Gomez στο πάρτι και πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους.
Και η Madonna άφησε το στίγμα της, φορώντας ένα μαύρο see-through φόρεμα, που μας γύρισε στις παλιές καλές εποχές της αρτίστας στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν και είχε καθιερωθεί σαν sex symbol.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...