Επιστρέφει η «Ελένη» στο «Νησί»!

Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήταν ο ρόλος εκείνος που έδωσε την ευκαιρία στην Κατερίνα Λέχου να μας ξεδιπλώσει ένα διαφορετικό και... εντελώς συγκλονιστικό πρόσωπο.
Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήρθε την απογείωσε και σίγουρα, τόσο η δική της καταλυτική παρουσία, στα πρώτα επεισόδια του «Νησιού», όσο και η συγκλονιστική ερμηνεία του Στέλιου Μάινα στον ρόλο του «Γιώργη», συνέβαλαν απίστευτα στο να εκτοξευθεί η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης και να αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς φίλους.
Έτσι, λοιπόν, αν ήσασταν φαν της Κατερίνας Λέχου και σας κακοφαίνεται που λείπει από το «Νησί», σας έχω ευχάριστα νέα !
Η Κατερίνα επιστρέφει και πάλι στο «Νησί» της ! Ναι, ναι, η «Ελένη» γυρίζει για λίγο πίσω...
Φυσικά και θα αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό από την στιγμή που σύμφωνα με το σενάριο, την είδαμε να φεύγει από την ζωή !
Ο τρόπος είναι απλός... Την επόμενη Δευτέρα θα δούμε την «Ελένη» να επιστρέφει στην τηλεόραση του Mega, μέσα από ένα εκτενέστατο φλας - μπακ που θα γίνει κατά την διάρκεια του επεισοδίου και έτσι όλοι μας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι για λίγο την Κατερίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...