Τσουχτερό κρύο ...

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μειον 2 (-2) έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφορ απο το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ηπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νοτια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουναπό βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 6 με 7 και στα νοτια 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...