Στα χέρια των τραπεζών η τύχη του Alter


Στα χέρια των τραπεζών η τύχη του Alter
Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για το Alter, καθώς ενώ οι διαπραγματεύσεις με την Argo και τον Ανδρέα Ριαλλά συνεχίζονται, αύριο, τελευταία ημέρα του μήνα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, “σκάνε” επιταγές που δεν μπορούν να πληρωθούν και το κανάλι κινδυνεύει να μπει στον Τηρεσία.

Το φιλί της ζωής, μπορούν να το δώσουν μόνον οι πιστώτριες τράπεζες οι οποίες καλούνται να συνυπολογίσουν τα κεφάλαια που θα χάσουν στην περίπτωση κατά την οποία δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις.
Ενδεχόμενη κατάρρευση του Alter θα προκαλέσει ντόμινο και στη διαφημιστική αγορά, αφού υπάρχουν εταιρείες που έχουν προαγοράσει χρόνο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που ευελπιστούσαν να εισπράξουν με την αναμενόμενη άνοδο της διαφήμισης λόγω Πάσχα.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, παράγοντες της αγοράς επισημαίνουν ότι όλοι οι συνομιλητές θα πρέπει να αναθεωρήσουν προς τα κάτω τις απαιτήσεις τους διότι άλλως κινδυνεύουν να καταγράψουν μεγάλες ζημιές.
Από την πλευρά τους, οι μέτοχοι- μιλάμε για τον Γ. Κουρή και τον γιο του, έχουν δεχθεί τους σκληρούς όρους περικοπών που έχουν θέσει οι πιστωτές για την περίπτωση που τα σενάρια σωτηρίας ευοδωθούν.
Το πρόγραμμα περικοπών, προβλέπει την απομάκρυνση όλων όσοι εργάζονται σε άλλες επιχειρήσεις του Κ. Γιαννίκου, των περιορισμό των εργαζομένων στον ελάχιστο αριθμό- δεν θα υπερβαίνουν λένε τους 250 και την ταυτόχρονη δραματική μείωση των αποδοχών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...