ΠΑΟ: Μπαίνει αλλά με όρους ο Παύλος

ΠΑΟ: Μπαίνει αλλά με όρους ο Παύλος
Σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αρκεί να προκύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ αναμένεται να ζητήσει στο ΔΣ της Τρίτης από τους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο να καλύψουν ένα μέρος του ελλείμματος των 25 εκατομμυρίων ευρώ, που θα προκύψει αν η ομάδα δεν προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Με τους δικούς του όρους θα ασχοληθεί πιο ενεργά στον Παναθηναϊκό ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Sportday. Ο μέτοχος των «πρασίνων» είναι διατεθειμένος να προσθέσει στο ποσοστό του 5% που έχει τώρα στην ομάδα, αρκεί να συντρέξουν δύο συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτον, να παραμείνει ενεργά στους «πράσινους» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και να συνεισφέρει οικονομικά, αλλά και να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των 25 εκατομμυρίων ευρώ που θα προκύψουν τη νέα χρονιά, αν η ομάδα δεν προκριθεί στους ομίλους του Champions League, από τους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο.
Οι δύο άνδρες φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα οικονομικά της ομάδας, κατά τον πρόεδρο της ΚΑΕ, διότι αύξησαν το μπάτζετ του συλλόγου υπερβολικά. Από την πλευρά τους, οι Βγενόπουλος και Πατέρας δεν πρόκειται να δεχθούν κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ και προκρίθηκε στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Άλλωστε, ο “Mr. MIG” έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετέχει στις οποιεσδήποτε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ανάλογα με το ποσοστό που διατηρεί στην ομάδα και υπό την προϋπόθεση, αυτό να γίνεται και από τους άλλους μετόχους. Από την άλλη πλευρά, ο Πατέρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συμμετάσχει στην ενδεχόμενη ΑΜΚ, λόγω των κατηγοριών που δέχεται για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε ενώ ήταν πρόεδρος, αφού περιμένει να δει τι θα γίνει στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...