«Μαύρος Κύκνος» με... άλλο σώμα

«Μαύρος Κύκνος» με... άλλο σώμα 

Η μπαλαρίνα που ντούμπλαρε την Portman αποκαλύπτει

Η μπαλαρίνα Sarah Lane που ντούμπλαρε τη Natalie Portman στις απαιτητικές σκηνές του «Μαύρου Κύκνου» έριξε μπηχτές για το κατά πόσο άξιζε η ηθοποιός όλη αυτή την προσοχή και τα βραβεία, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της η Portman «έκανε το 5% του χορού».
Οι δηλώσεις αυτές έκαναν την εταιρία παραγωγής να εκδώσει ανακοίνωση στηρίζοντας φυσικά την Natalie Portman, προσπαθώντας παράλληλα να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία λέγοντας ότι «Ήμασταν τυχεροί με τη συμμετοχή της Sarah για τις πιο δύσκολες σκηνές και δεν έχουμε παρά να την ευχαριστήσουμε για τη σκληρή δουλειά της. Όμως η ίδια η Natalie ήταν αυτή που χόρεψε στις περισσότερες σκηνές της ταινίας έτσι όπως προέκυψε από το τελικό μοντάζ».
Τόσο η συμπρωταγωνίστρια της Natalie Portman, Mila Kunis, όσο και ο σκηνοθέτης, Darren Aronofksy, στηρίζουν τη βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό. Η Sarah Lane σχολίασε με ειρωνεία ότι η εταιρία παραγωγής προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι η Natalie Portman έγινε μπαλαρίνα εν μια νυκτί, ενώ μένει να τοποθετηθεί και η ίδια η ηθοποιός!

H Sarah Lane

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...