Τηλεοπτικός καυγάς Μανωλίδου - Σουλιώτη


Τηλεοπτικός καυγάς Μανωλίδου - Σουλιώτη
Καθόλου ικανοποιημένη δεν έμεινε η Ιωάννα Σουλιώτη από την οικοδέσποινα Ευγενία Μανωλίδου  και δεν δίστασε να το δείξει on air.
Η Ευγενία Μανωλίδου φαίνεται πως έδωσε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο στον Γρηγόρη Βαλιανάτο παραγκωνίζοντας τους υπολοίπους, πράγμα που αναγνώρισε και η ίδια . Στρέφοντας το βλέμμα της στον Ηλία Λαδά είπε: «Για να σε βάλουμε και σένα στη συζήτηση γιατί τόση ώρα σε είχαμε στην απέξω».

Τι το ήθελε να πει αυτό η Ευγενία Μανωλίδου; Πυρ και μανία έγινε η Ιωάννα Σουλιώτη η οποία ξαφνικά διαμαρτυρήθηκε «και μένα τόση ώρα μ έχετε έξω από τη συζήτηση»! Η οικοδέσποινα της απάντησε «εσύ δεν έχεις πρόβλημα, μπαίνεις μόνη σου στη συζήτηση.»
Μετά από την απάντηση της παρουσιάστριας τα νεύρα της Ιωάννας Σουλιώτη χτύπησαν κόκκινο και ακολούθησε μία ανταλλαγή ειρωνικών σχόλιων με αποκορύφωμα τη διαπίστωση της «νοικοκυράς»  που στο τέλος της εκπομπής είπε πως είναι η μόνη εκπομπή στην οποία δεν κατάφερε να βγάλει λέξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...