Γέννησε η Φαίη Σκορδά!


Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από λίγo η Φαίη Σκορδά, χαρίζοντας χαρά σε όλους τους κοντινούς της ανθρώπους και προπάντων στον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.

Πριν από 10 λεπτά, οι μαίες βγήκαν από την αίθουσα τοκετού και φώναξαν το ονοματεπώνυμο της πανευτυχούς μαμάς, προκειμένου οι συγγενείς της να μπορέσουν να δουν την ίδια και το νεογέννητο, ως είθισται σε αυτές της περιπτώσεις.

Όπως δήλωσε ο γιατρός της Φαίης Θάνος Παράσχος, όλα κύλησαν ομαλά και η ίδια η Φαίη ήταν εξαιρετικά ψύχραιμη καθ’ όλη την διάρκεια του τοκετού. Κοντά της ήταν επίσης ο στενός συνεργάτης του "Πρωινού mou" Δημήτρης Ουγγαρέζος και συγγενείς της Φαίης, οι οποίοι έσπευσαν να της δώσουν ευχές για το μωρό της.
Πανευτυχής μπαμπάς πλέον, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της συζύγου του που του χάρισε το πρώτο τους παιδί.
Ο μικρός Γιάννης όπως θα ονομάσουν το νεογέννητο αγόρι γεννήθηκε υγιέστατος, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει περισσότερο! Όπως αναφέρουν οι τεελυταίες πληροφορίες μάλιστα,το μωράκι είχε βάρος 3,250 kg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...