Όλες οι λεπτομέρειες του πιο ακριβού γάμου της χρονιάς!

Όλες οι λεπτομέρειες του πιο ακριβού γάμου της χρονιάς!
Tρεις μόλις μέρες απομένουν για το γάμο της χρονιάς, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου στο Westminster Abbey.
Ο πρίγκηπας Γουίλιαμ της Ουαλίας και η θνητή Κέιτ Μίντλεντον θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και το άγχος των μελλόνυμφων γίνεται όλο και πιο πολύ, όσο πλησιάζουν οι μέρες.
Η ημέρα του γάμου τους θα είναι εθνική αργία για όλους, ενώ πρόκειται να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο χλιδάτους γάμους αλλά και πιο ακριβούς, καθώς το κόστος του αγγίζει λίγο πολύ τα 28 με 36 εκατομμύρια ευρώ.
Αναλυτικότερα, το χρηματικό ποσό των 22 εκατομ. ευρώ θα δοθεί για τις υπηρεσίες ασφαλείας, 580.000 ευρώ θα διατεθούν για τα λουλούδια, ενώ στα 35.000 ευρώ θα κυμανθεί το νυφικό της Κέιτ το οποίο θα φέρει την υπογραφή της βρετανίδας σχεδιάστριας μόδας Σόφι Κράστον. Όσον αφορά τα έξοδα της δεξίωσης, η γαμήλια τούρτα θα κοστίσει περί τις 55.000 ευρώ και ο μπουφές... πάνω από 100.000 ευρώ!
Σημειώνεται ότι οι γονείς της νύφης θα διαθέσουν μόλις 100.000 ευρώ για το γάμο... Τα βρετανικά μέσα κάνουν εκτενείς αναφορές στις πανάκριβες επιλογές της νύφης, ενώ το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει το μήνα του μέλιτος στην Ιορδανία αλλά και στο νησία των Φαιάκων, όπως λέγεται, μετά την προτροπή του πρίγκηπα Καρόλου.
 Για το γάμο της χρονιάς έχουν επιστρατευθεί 21 σεφ, ενώ μερικοί από τους διάσημους επισκέπτες θα είναι ο Sir Elton John, David και η Victoria Beckham και ο Rowan Atkinson αλλά και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά της συζύγου του.
Αδιαμφισβήτητα θα είναι το πιο κοσμικό γεγονός της χρονιάς και εμείς τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...