Δύο άνθρωποι αυτοκτόνησαν λόγω της οικονομικής κρίσης

Δύο άνθρωποι αυτοκτόνησαν λόγω της οικονομικής κρίσης
Άλλοι δύο άνθρωποι, ο ένας στα Τρίκαλα κι ο άλλος στην Εύβοια, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, μη μπορώντας να αντέξουν την δυσπραγία και τα οικονομικά προβλήματα που τους προκάλεσε η παρατεταμένη κρίση.

Ένας 51χρονος απόστρατος αστυνομικός που είχε επενδύσει ό,τι είχε και δεν είχε σε μια επιχείρηση στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, ήταν ο πρώτος από τους αυτόχειρες. Η σύζυγός του τον βρήκε να κρέμεται από το σχοινί που είχε δέσει σε ένα σιδερένιο δοκάρι στην αποθήκη της επιχείρησής τους και ειδοποίησε το τοπικό τμήμα. Ο άτυχος άνδρας άφησε πίσω του δύο κόρες, από τις οποίες η μια από τον πρώτο του γάμο σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη.
Στο Μύτικα Χαλκίδας, ένας 34χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε δίπλα του, χωρίς τίποτε να προδικάζει ότι θα κατέφευγε στην αυτοκτονία. Η μητέρα του, που άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, υπέστη νευρικό κλονισμό όταν αντίκρισε το παιδί της νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...