Παναθηναϊκός: Στο «ψυγείο» ο Γκοβού

Χωρίς τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος τίθεται επί της παρούσης ξανά στο περιθώριο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό (19:00, Novasports 1).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πολύ δυσαρεστημένος με την αγωνιστική συμπεριφορά του Γάλλου επιθετικού στους αγώνες και της προπονήσεις και το πρωί του Σαββάτου τον έβαλε να γυμναστεί μόνος του υπό τις οδηγίες του Λόρενς Έμπεν. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Νίνης, αλλά και οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος και Πετρόπουλος.
Παρά τα αρκετά προβλήματα, στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, αφού σε περίπτωση που έρθει κι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, οι «πράσινοι» θα μπουν στα πλέι οφ με τέσσερις πόντους στην ειδική βαθμολογία.
Σε ό,τι αφορά στο πλάνο για την ενδεκάδα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βύντρα και Καντέ στο δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα, ενώ Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Την τριάδα του κέντρου θα αποτελούν οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης, ενώ αυτή της επίθεσης θα αποτελείται από τους Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.
Αναλυτικά η αποστολή: Τζόρβας, Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Σειταρίδης, Πλεσί, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Μαυρίας και Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...