Προσγείωση- θρίλερ για αεροπλάνο με διαρροή καυσίμου

Προσγείωση-θρίλερ για αεροπλάνο με διαρροή καυσίμου
Σενάριο ταινίας θα μπορούσε να αποτελέσει η προσγείωση ενός Μπόινγκ 757 με 234 επιβαίνοντες το καλοκαίρι του 2010, αφού ο κυβερνήτης του κατάφερε να το προσγειώσει στο Λονδίνο, αφού πρώτα είχε χάσει περισσότερο από ένα τόνο καυσίμων εξαιτίας βλάβης στον ένα κινητήρα, σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Τετάρτη.
Η προσγείωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2010, τις πρώτες πρωινές ώρες. Το αεροσκάφος είχε ναυλωθεί από το γραφείο Thomas Cook και προερχόταν από το Μποντρούμ (Αλικαρνασσός) της Τουρκίας, ανακοίνωσε το Γραφείο Έρευνας Αεροπορικών Ατυχημάτων, το οποίο υπάγεται στο βρετανικό υπουργείο Μεταφορών.
Ο κυβερνήτης αρχικά είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι, αλλά τελικά αποφάσισε να προσγειωθεί στο Γκάτγουικ του Λονδίνου.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, το αεροσκάφος έχασε περίπου 1,3 τόνους καυσίμων, εξαιτίας διαρροής στον αριστερό κινητήρα, κατασκευής Rolls Royce.
Μεγάλη ποσότητα των καυσίμων αυτών έπεσαν στην πίστα του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά ο διάδρομος προσγείωσης και οι επιβάτες του αεροσκάφους να απομακρυνθούν με τις ειδικές τσουλήθρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...