Παναθηναϊκός: Συγχαρητήρια στις ομάδες που ψήφισαν τον Μπέο

Παναθηναϊκός: Συγχαρητήρια στις ομάδες που ψήφισαν τον Μπέο
Τη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό (2-0) κατέκρινε ο Δημήτρης Γόντικας στη Sportday, χωρίς να παραλείψει να αφήσει «αιχμές» και για την ανάδειξή του ως εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Κρίνεται στα πλέι οφ το μέλλον του Φερέιρα.

Στον χαρακτηρισμό του Αχιλλέα Μπέου περί περαστικών από το ποδόσφαιρο, μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απάντησε και ο Δημήτρης Γόντικας, μέσω της Sportday: «Θέλω να πω σχετικά με τη δήλωση του Μπέου περί περαστικών, ότι οι περαστικοί έχουν υπηρετήσει και έχουν αγαπήσει έναν σύλλογο, ενώ αυτός αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα» ήταν η λιτή φράση του προεδρεύοντα αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος συμπλήρωσε αναφερόμενος στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας: «Τα... συγχαρητήριά μου στις ομάδες που τον ψήφισαν!».
Όσον αφορά τη διαιτησία του αγώνα, τα παράπονα ήταν έντονα από την πλευρά των «πρασίνων», αφού εκτός του ότι έχασαν τον αγώνα, έχασαν και την ευκαιρία να μπουν στα πλέι οφ με μεγαλύτερη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, αν νικούσαν, αλλά και να αφήσουν έξω την ομάδα του Βόλου. Μάλιστα από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» υποστήριζαν ότι ο τέταρτος διαιτητής, Ανδρέας Παππάς, αυτός που σφύριξε και στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στον οποίο οι «πράσινοι» είχαν έντονα παράπονα, ζήτησε την αποβολή του Καντέ στη φάση του Μπρέσκα.
Εκτός από το αγωνιστικό μέρος, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε για ακόμα μία φορά στον Βόλο, ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ορισμένοι έβγαλαν κραυγές πιθήκου μόλις αντίκρισαν τον Σισέ στο ζέσταμα, κάτι που είχε συμβεί και σε ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων πέρσι, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Κρίνεται στα πλέι οφ ο Φερέιρα
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν αναμένεται να κριθεί και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει μερίδιο ευθύνης για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια και πλέον μένει να αποδειχθεί στα ματς που θα κριθεί η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν, αν θα παρουσιαστεί καλύτερος. Αν μάλιστα δεν καταφέρουν οι «πράσινοι» να διατηρήσουν την δεύτερη θέση, τότε κάθε άλλο παρά βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του.
Βέβαια, ο Πορτογάλος θα κληθεί να ξεπεράσει σημαντικά προβλήματα, τουλάχιστον στις πρώτες αναμετρήσεις, αφού οι αποβολές των Καντέ και Μπουμσόνγκ του στερούν τη συμμετοχή τους στον πρώτο αγώνα, ενώ ο Λέτο θα απουσιάσει από τα πρώτα δύο, αφού συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...