Δικαιωθήκαμε πριν 2 χρόνια μιλήσαμε για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος

Του Σταύρου Μαρίνη 
Όταν πριν τις εκλογές του 2009 ΓΡΑΨΑΜΕ ότι η Ελλάδα έχει ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ τα περισσότερα sites και blogs μας ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ. Κανένας δημοσιογράφος-παπαγαλάκι δεν έλεγε ότι τα ΞΕΝΑ ΜΜΕ έγραφαν ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ. Και ξαφνικά όλοι οι δημοσιογράφοι που απέκρυπταν την ΑΛΗΘΕΙΑ άρχισαν να φωνάζουν για την ανικανότητα της Κυβέρνησης και είναι οι ίδιοι που έγραφαν διθυράμβους για τον Παπανδρέου τον Καραμανλή και ένα άθλιο πολιτικό σύστημα που δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ λύση.
Φανταστείτε την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης με το ΚΚΕ να πανηγυρίζει που τελικά γίναμε ΦΤΩΧΟΙ όπως όλα τα κομμουνιστικά Κράτη πρώην και νυν!!!! Με ένα μπολάκι ρύζι δουλεύουν οι κομμουνιστές Κινέζοι αυτοί που με τα ευτελή προϊόντα τους έχουν οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό δεκάδες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ρουχισμού και όχι μόνο. Θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε για ΠΡΑΓΜΑΤΑ που θα έρθουν και εσείς δεν πειράζει ας διαβάζετε τα blogs που σας χαϊδεύουν με αριστερές και μίζερες κουβέντες τα αυτιά. Σας αρέσουν τα ΨΕΜΜΑΤΑ και εμείς εδώ θα σας χαλάσουμε την ΗΣΥΧΙΑ. Είσαστε ΦΤΩΧΟΙ , ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ , και ΖΕΙΤΕ σε μια πόλη που κινδυνεύεις να πας βόλτα στο κέντρο της Πρωτεύουσας όταν δύσει ο Ήλιος και όχι μόνο!!! Βέβαια έχουμε ένα 5% του πληθυσμού που έχουν σε Ελβετικές Τράπεζες όσο το ΑΕΠ της Χώρας αλλά έτσι γίνεται σε όλα τα Κράτη όπου βασιλεύει μια αναρχοαυτόνομη "δημοκρατία" που δολοφονεί με 17 σφαίρες ελεύθερες ΦΩΝΕΣ. Τελικά να ακόμα ένας λόγος που το troktiko έπρεπε να κλείσει γιατί είχε τεράστια δύναμη στην νεολαία και οι Ταγοί μας θα είχαν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...